27/05/2024

DSC Adria 24: Koios ponovno zlatni partner konferencije

Koios je i ove godine sudjelovao kao zlatni partner na DSC Adria konferenciji koja je održana od 21. do 24. svibnja u Zagrebu. DSC Adria već godinama okuplja stručnjake iz područja umjetne inteligencije i podatkovne znanosti, pružajući platformu za razmjenu ideja i najnovijih dostignuća u industriji.

ESG uz pomoć umjetne inteligencije

Na konferenciji su sudjelovali istaknuti stručnjaci iz regije i svijeta, a među njima je bio i Nino Surjan, član uprave Koiosa. Nino je održao zapaženo predavanje pod nazivom “Primjena umjetne inteligencije u ESG strategijama”, gdje je predstavio inovativni softver “Simple ESRS“. Ovaj softver ima za cilj pomoći tvrtkama u implementaciji održivih poslovnih praksi i usklađivanju s ESG (Environmental, Social, and Governance) standardima koristeći umjetnu inteligenciju kao temelj.

DSC Adria 24 Nino Surjan

Nino Surjan na pozornici

Dugogodišnja suradnja Koiosa i DSC-a

Koios je iskoristio ovu priliku za predstavljanje svojih najnovijih rješenja i usluga, te za jačanje veza s drugim sudionicima i partnerima. Tijekom konferencije, predstavnici Koiosa su aktivno sudjelovali u radionicama, panelima i raspravama, dijeleći svoja znanja i iskustva s globalnom zajednicom stručnjaka za podatkovnu znanost.

DSC Adria 24 konferencija bila je idealno mjesto za razmjenu inovativnih ideja i tehnoloških rješenja. Sudionici su imali priliku sudjelovati u interaktivnim sesijama, demonstracijama i radionicama, koje su bile usmjerene na praktičnu primjenu umjetne inteligencije i analize podataka u raznim industrijama.