24/05/2023

Koios je proslavio 15. rođendan!

S ponosom obilježavamo 15 godina rasta i uspjeha u Koiosu! U proteklih 15 godina, Koios se trudio biti na čelu tehnološkog napretka u financijskoj industriji—od pružanja besprijekornih rješenja za obradu plaćanja do razvoja inteligentnih platformi za analitiku, neprestano smo pomicali granice i redefinirali mogućnosti u području fintecha.

Prošli tjedan okupili smo se na Rooftop Lateralu u Zagrebu kako bismo obilježili naš 15. rođendan, a sami event nije nikoga ostavio ravnodušnim te je poslužio kao idealna prilika za nezaboravno druženje zaposlenika i partnera Koiosa. Osvrnuli smo se na našu evoluciju iz skromnog studentskog projekta u uspješnu organizaciju sa stotinjak iznimno talentiranih pojedinaca, a s uredima u Zagrebu i u Londonu, uspostavili smo snažne temelje za daljnji rast i razvoj.

Predanost inovacijama, zajedno s posvećenošću i stručnošću Koiosovog tima, temelj je našeg uspjeha koji nas je pozicionirao kao pouzdanog partnera za brojne klijente i partnere u regiji. Hvala svima još jednom i nastavimo rasti zajedno – sve do sljedećeg jubileja!