21/06/2023

Kreće Koiosov program ljetne prakse

Koios i ove godine provodi program studentske ljetne prakse. Procesom selekcije, odabrali smo osam izuzetnih studenata iz tri različita područja da se pridruže našem timu. Odabrani studenti, budući Atlassian savjetnici, inženjeri podataka i programeri, surađivat će s našim timom i upoznati se s načinom rada u poslovnom okruženju.

U Koiosu iznimno brinemo o ulaganju u buduće generacije pružajući im alate, prilike i okruženje koje im je potrebno za uspjeh. Sretni smo što ovim studentima možemo pružiti jedinstvenu priliku da se pridruže našem timu iskusnih stručnjaka te na taj način stjecati dragocjeno znanje i praktično iskustvo u svojim respektivnim poljima, postavljajući temelje za buduću karijeru.

Program prakse, koji traje šest tjedana, pružit će našim praktikantima izvanrednu priliku da rade rame uz rame s vrsnim stručnjacima, dok će u isto vrijeme biti suočeni s izazovima stvarnog svijeta i pridonositi najnovijim projektima Koiosa.

S nestrpljenjem očekujemo vidjeti doprinos koje će praktikanti donijeti našem timu. S njihovim novim idejama i mladenačkom energijom, jedva čekamo vidjeti pozitivan utjecaj koji će ostvariti tijekom svog vremena u Koiosu.