12/05/2023

“Crveni Nosovi” i dalje mogu računati na nas

Koios već dugi niz godina prepoznaje važnost uključivanja u zajednicu. Partnerstvo s “Crvenim Nosovima” – neprofitnom organizacijom koja donosi radost i smijeh djeci u bolnicama i zdravstvenim ustanovama diljem svijeta – je samo još jedna potvrda tome, i iznimno smo ponosni na naš dosadašnji rad.

Naš tim surađuje s “Crvenim Nosovima” kako bi održavao i poboljšao njihovu aplikaciju koja ima ključnu ulogu u povezivanju volontera s bolnicama kojima je potrebna pomoć. Razumijemo važnost pouzdane i učinkovite usluge, posebno kada je riječ o pružanju kritične podrške onima kojima je najpotrebnija.

Stručnost naše tvrtke u razvoju i održavanju softvera omogućila nam je optimizaciju aplikacije “Crvenih Nosova”, čineći je bržom, pouzdanijom i jednostavnijom za korištenje—kako za volontere, tako i za osoblje bolnica. Naš tim također je implementirao nove značajke kako bi poboljšao korisničko iskustvo i učinkovitost same zaklade.

Ponosni smo što podržavamo “Crvene Noseve” u njihovoj misiji donošenja smijeha i sreće bolesnoj djeci i njihovim obiteljima. Našom stručnošću u razvoju i održavanju softvera, pomažemo im da se usredotoče na ono u čemu su najbolji – pružanje osmijeha onima kojima je to najpotrebnije.

Pridružite nam se u podršci “Crvenim Nosevima” i učinimo razliku u životima bolesne djece. Zajedno, možemo uvelike utjecati na naše zajednice i stvoriti svjetliju budućnost za sve.