16/06/2023

Poboljšali smo aplikaciju Crvenih Nosova

Nova nadogradnja aplikacije Crvenih Nosova donosi još bolje korisničko iskustvo!

U Koiosu, posvećeni smo pozitivnom utjecaju na našu zajednicu. Već godinama podržavamo Zakladu Crvenih Nosova održavajući njihovu aplikaciju, a danas želimo s vama podijeliti odlične vijesti! Naši talentirani programeri podigli su aplikaciju na novu razinu, omogućujući još više smijeha i radosti bolesnoj djeci u Hrvatskoj.

Nadogradnja 1: Prijelaz na novi i poboljšani kod

Uspješno smo preveli aplikaciju na najmoderniju bazu koda. Migracija na novi kod omogućuje lakše održavanje i otvara put budućim poboljšanjima. Posvećeni smo pružanju Zakladi Crvenih Nosova snažne i učinkovite platforme koja će podržavati njihov neprocjenjiv rad.

Nadogradnja 2: Veća brzina i poboljšana optimizacija

Znamo da je vrijeme ključno kada je u pitanju širenje radosti među bolesnom djecom. Zato se naš tim usredotočio na optimizaciju aplikacije, čineći je bržom i optimiziranijom nego ikad prije. Volonteri i osoblje bolnica sada se mogu povezivati bez problema, omogućujući im da s većom učinkovitošću uljepšaju živote mladih pacijenata.

Nadogradnja 3: Ojačana sigurnost za najvišu zaštitu

Održavanje najviše razine sigurnosti od iznimne je važnosti, posebno kada se radi s osjetljivim podacima. Iz tog smo razloga povećali sigurnosne mjere kako bismo osigurali još sigurnije okruženje za volontere i korisnike. S ovim naprednim zaštitama na snazi, Crveni Nosovi mogu se bezbrižno fokusirati na svoju misiju.

Nadogradnja 4: Mnoštvo novih značajki i funkcionalnosti

Marljivo smo radili na uključivanju vrijednih povratnih informacija iz zajednice Crvenih Nosova. Rezultat? Niz uzbudljivih novih značajki koje obogaćuju iskustvo volontera i pojednostavljuju interakciju.

Nadogradnja 5: Novi dizajn koji podiže korisničko iskustvo

Vjerujemo u snagu estetike u stvaranju ugodnog i uključujućeg putovanja korisnika. S poboljšanom aplikacijom, dali smo joj svjež i moderan dizajn koji je oku privlačan.