28/03/2024

Money Motion 2024: Budućnost Fintecha na Zagrebačkom Velesajmu

Druga godina Money Motiona ispunila je sva očekivanja; najveća fintech konferencija u regiji, ove godine smještena na Zagrebački Velesajam, privukla je značajan interes. Više od 2000 posjetitelja, preko 80 predavača, što domaćih, što stranih, kroz dva dana je okupila sve najveće “face” regionalne fintechcryptoblockchain scene. Naravno, tu smo bili i mi te nismo propustili priliku da sponzorstvom uveličamo Money Motion 2024.

Kako joj organizatori vole tepati, “jedina fintech konferencija koju trebate posjetiti”, ove godine je doživjela značajan napredak preseljenjem na Velesajam i zasigurno se uvrstila na europsku kartu konferencija ove rapidno rastuće industrije. Sama expo area prostirala se na 1500m2, dok je prostor gdje se odvijao glavni dio konferencije, bio još i znatno veći. Posebno je to impresivna produkcija ako uzmemo u obzir da je organizatorima ovo tek druga godina, tako da u narednima možemo očekivati još noviteta i poboljšanja.

Pregršt zanimljivih predavanja, još veći broj predavača vrijednih slušanja, panel rasprave, fireside intervjui—Money Motion jednostavno ima sve na jednom mjestu! Bilo da ste crypto enuzijast ili decision maker fitnech korporacije, definitivno biste pronašli “svoju šalicu čaja”.

Ovo je definitivno najbolja i najveća fintech konferencija na ovim prostorima. Svatko tko imalo brine o svom fintech brendu, a ciljano tržište mu je naša regija, jednostavno ne bi trebao razmišljati o dolasku ovdje. Mi kao sponzori ovdje zasigurno pripadamo i već se sada radujem Money Motionu 2025“, izjavila je Sanda Mesarov, naša poslovna analitičarka.

Osim zanimljivih predavanja, interesantno je bilo i na našem boothuexpo zoni. Upoznali smo brojne kolege iz industrije, otvorili vrata novim poslovnim prilikama, ali i odlično se zabavili. Organizatori su, osim same konferencije, priredili odlične partyje tijekom oba dana konferencije, a mi ih naravno nismo propustili.

Da sumiramo, uživali smo na ovogodišnjem Money Motionu i jedva se čekamo vratiti u sponzorskom aranžmanu i iduće godine!