18/07/2023

Koios otkriva inovativnu aplikaciju namijenjenu malim trgovcima obuće

Najnovija Koiosova aplikacija je pred vratima. Prošlog tjedna, naše cijenjene kolegice, Ivana Rosančić i Nela Tomić, održale su internu prezentaciju koja je pružila uvid u njihov najnoviji projekt—aplikaciju posebno osmišljenu za osnaživanje malih prodavača obuće.

Srž funkcionalnosti aplikacije je automatizirani sustav dizajniran za pronalaženje najkonkurentnijih cijena obuće, podijeljenih po kategorijama. Ova značajka ima potencijal da pojednostavi proces upravljanja zalihama za male prodavače, drastično smanjujući vrijeme koje su koristili za dugotrajne manualne pretrage.

No, aplikacija nije koncipirana samo da pronalazi najbolje cijene. Ona nudi i uvid u dostupnost obuće u stvarnom vremenu kod velikih maloprodajnih tvrtki što osigurava da naši korisnici uvijek imaju aktivan uvid u stanje tržišta, omogućujući im da brzo donose strateške odluke.

Jedna od prepoznatljivih značajki aplikacije je i sposobnost usporedbe cijena s vodećim online prodavačima obuće. Na taj način korisnici mogu pouzdano obnavljati svoje zalihe, uvjereni da su ostvarili najkonkurentnije cijene na tržištu.

Aplikacija je dodatno obogaćena značajkom koja korisnicima pruža pristup najnovijim medijskim člancima i trendovima o popularnim stilovima i markama obuće. Takva ključna tržišna informacija će pomoći korisnicima da budu u toku s najnovijim trendovima u industriji, značajno doprinoseći njihovim strategijama planiranja.

S nestrpljenjem očekujemo pozitivan utjecaj koji će ovo softversko rješenje imati na poslovanje naših klijenata!