01/06/2023

Slavimo Mjesec Ponosa i različitosti!

S ponosom se pridružujemo globalnoj proslavi Mjeseca ponosa, kako bismo odali počast LGBTQ+ zajednici i prihvatili različitosti u svim njihovim predivnim oblicima.

U Koiosu vjerujemo da inkluzivnost i raznolikost nisu samo fraze, već temeljne vrijednosti koje oblikuju našu korporativnu kulturu i potiču naš uspjeh. Težimo stvaranju okruženja u kojem se svaki pojedinac osjeća viđenim, čutim i cijenjenim zbog onoga što jest. Naše opredjeljenje za raznolikost proteže se izvan proslave ovog mjeseca; ukorijenjeno je u nama tijekom cijele godine.

Solidarni smo s LGBTQ+ zajednicom, prepoznajući ogroman doprinos koji su dali društvu, inovacijama i napretku. Njihova hrabrost, otpornost i nepokolebljivi duh nadahnjuju nas da neprestano rušimo barijere i stvaramo inkluzivni prostor unutar naše organizacije.

U slavlju Mjeseca ponosa ohrabrujemo sve naše kolege, partnere, klijente i širu zajednicu Koiosa da nam se pridruže u prihvaćanju raznolikosti, promicanju jednakosti i slavljenju Mjeseca ponosa. Zajedno možemo stvoriti svijet u kojem se svatko osjeća osnaženim, poštovanim i slavljenim zbog onoga što zaista jesu.

Neka ovaj Mjesec ponosa bude vrijeme jedinstva, prihvaćanja i napretka. Sretan Mjesec ponosa!