21/08/2023

Ljetna praksa u Koiosu 2023: Nova generacija IT stručnjaka

U Koiosu smo uvijek usmjereni prema otkrivanju novih talenata i poticanju inovacija. Naša šestotjedna ljetna praksa to je još jednom potvrdila, pokazujući da je budućnost IT svijeta u sigurnim rukama.

 

Tri stupa inovacija:

1. Inženjeri podataka: Novi horizonti u BI izvještavanju

Naša skupina inženjera podataka posvetila se unaprjeđenju internog BI izvještavanja, pružajući timu jasne i efikasne analize. Njihovo razumijevanje i optimizacija složenih podatkovnih struktura uistina je impresivna.

2. Software developeri: Budućnost ulaganja s blockchain tehnologijom

Blockchain tehnologija bila je izazov kojeg su prihvatili naši software developeri. Osmislili su dinamičnu platformu koja pruža novi pogled na digitalna ulaganja, potvrđujući Koiosovu predanost tehnološkoj inovaciji.

3. Atlassian tim: Učinkovitost kroz interni Jira portal

Atlassian tim usmjerio je svoje napore prema stvaranju internog Jira portala, alata koji će poboljšati učinkovitost i produktivnost kroz sve odjele.

 

Rezultati glasanja:

Iako je svaki projekt bio primjer izvanrednog truda i predanosti, naša skupina inženjera podataka osvojila je najviše bodova tijekom glasanja za prezentaciju. Njihova detaljna prezentacija projekta BI izvještavanja jasno je odjeknula među mnogima. Čestitamo timu na odličnoj prezentaciji!

 

Na kraju ovogodišnje ljetne prakse, osjećamo veliku zahvalnost. Svima našim stažistima koji su pokazali iznimnu predanost, timovima koji su ih usmjeravali i svakom članu Koiosa koji je sudjelovao u glasanju, hvala što ste ovu praksu učinili uspješnom pričom.

U Koiosu vjerujemo da naši stažisti nisu samo prolazni članovi, već ključni dio naše zajednice. Radujemo se novim talentima u nadolazećim godinama.

 

Vidimo se idućeg ljeta!