25/10/2023

Podizanje Sigurnosti Informacija: Koios Dostigao Certifikaciju ISO 27001

U digitalnoj eri, gdje su podaci krvotok poslovnih operacija, zaštita osjetljivih informacija postala je ključna. U Koiosu smo uvijek postavljali čvrstu sigurnost informacija u središte našeg poslovanja, osiguravajući da naši i podaci naših klijenata ostaju zaštićeni od potencijalnih prijetnji. Naša predanost čvrstoj sigurnosti informacija nedavno je okrunjena prestižnom certifikacijom ISO 27001, važnim postignućem za naše poslovanje.

 

Naša Predanost

Certifikacija ISO 27001 nije samo simbolično priznanje; ona je dokaz naše  predanosti održavanju najviših standarda sigurnosti informacija. Ova globalno priznata certifikacija ispituje rigoroznost i efikasnost sustava upravljanja sigurnosti informacija (ISMS) organizacije, čineći je uglednim pokazateljem predanosti kompanije najrelevantnijim trendovima u zaštiti podataka.

Što To Znači za Naše Klijente?

ISO 27001 donosi brojne prednosti za naše cijenjene klijente:

Poboljšana Sigurnost Podataka

Certifikacija je jamstvo da imamo potrebne mehanizme za očuvanje sigurnosti podataka, značajno smanjujući rizik od “curenja” informacija. Naši klijenti mogu biti mirni znajući da se njihove osjetljive informacije rukuju s najvećom pažnjom i zaštićene su od potencijalnih prijetnji.

Pouzdanost

Nepokolebljiva fokusiranost na sigurnost prenosi se na pouzdanost naših usluga. Klijenti mogu očekivati stabilne i konstantne usluge—ključne aspekte koji potiču kontinuitet poslovanja i neprekidni operativni tijek.

Konkurentska Prednost

Posjedovanje certifikata ISO 27001 stavlja nas korak ispred u industriji, pokazujući našu ozbiljnu predanost pridržavanju najboljih industrijskih praksi. Riječ je o demonstraciji proaktivnog pristupa održavanju čvrste sigurnosne strukture.

Rukovanje Povjerljivim Informacijama

Rukovanje osjetljivim i povjerljivim informacijama odgovornost je koju shvaćamo ozbiljno. Standard ISO 27001 rigorozan je pristup koji naglašava našu predanost osiguranju da je povjerenje koje nam klijenti ukazuju dobro utemeljeno. Također, vanjska provjera koja prati ovu certifikaciju djeluje kao potvrda povjerenja od strane stručnjaka iz industrije, potvrđujući da smo na pravom putu u osiguranju informacija naše organizacije.

 

Poligon za Kontinuirano Poboljšanje

Ovu certifikaciju ne vidimo kao cilj, već kao poligon za kontinuirano poboljšanje naše sigurnosti. Naš put prema poboljšanju sigurnosti informacija ne završava ovdje već ćemo ga kontinuirano nastaviti graditi. Posvećeni smo ne samo održavanju ovog standarda, već i težnji prema još višim razinama sigurnosti, osiguravajući da i dalje zaslužujemo povjerenje koje nam naši klijenti ukazuju.