05/07/2024

Koios preuzeo britansku tvrtku Yard

S ponosom objavljujemo da je Koios preuzeo Yard, vodeću britansku tvrtku specijaliziranu za analizu podataka. Ovaj strateški potez predstavlja značajan korak u našem širenju na britansko tržište te dodatno jača našu prisutnost uz postojeći ured u Londonu.

Yard, sa sjedištem u Cardiffu, specijaliziran je za analizu podataka, uvid u korisničke potrebe, profiliranje i konsolidaciju podataka. Njihove usluge osmišljene su kako bi omogućile automatizirano i ciljno usmjereno plasiranje sadržaja kroz različite marketinške kanale. Ono što Yard čini posebnim jest njihova sposobnost primjene i maksimiziranja postojećih tehnologija kod klijenata, uz pružanje sveobuhvatnih preporuka, obuke i rješenja za poboljšanje povrata na marketinška ulaganja.

Spajanjem s Yardom nastavljamo naše širenje na britanskom tržištu te započinjemo suradnju s klijentima među kojima su vodeća telekomunikacijska kompanija, međunarodna banka, energetska tvrtka i drugi. Ovo spajanje omogućit će nam proširenje baze korisnika i stjecanje velikih korporativnih klijenata u Ujedinjenom Kraljevstvu. Sinergijom našeg stručnog znanja pružit ćemo još kvalitetnije i naprednije usluge našim postojećim i budućim klijentima.

Stjepan Pavlek Posavec, direktor i predsjednik uprave, izrazio je svoje zadovoljstvo: „Spajanje s Yardom omogućit će Koiosu proširenje baze korisnika i stjecanje velikih korporativnih klijenata u Ujedinjenom Kraljevstvu. Kroz svoju specijalizaciju u integraciji podataka i analitici, Koios je izgradio reputaciju vodećeg dobavljača na ovom području. Zadovoljni smo što je Yard sada dio naše obitelji, a sinergijom našeg stručnog znanja pružit ćemo još kvalitetnije usluge našim sadašnjim i budućim klijentima.“

Suradnja između Koiosa i Yarda ne samo da obećava poboljšanje poslovanja obje tvrtke, već i otvara nove tržišne prilike, povećava našu bazu klijenata i proširuje ponudu usluga. Nagrađivani tim Yarda sada će svoje znanje i iskustvo donijeti našim klijentima, doprinoseći isporuci vrhunskih usluga.

Ovo preuzimanje nije samo spajanje dviju tvrtki, već fuzija stručnosti i inovacija koja je spremna postaviti nove standarde u IT i sektoru analize podataka. Zajedničke snage Koiosa i Yarda najavljuju novu eru rasta i izvrsnosti u pružanju usluga raznim industrijama.

Radujemo se ovom uzbudljivom putovanju i pružanju još boljih usluga svim našim klijentima, kako sadašnjim tako i budućim.