03/06/2024

Koios organizirao još jedan uspješan Atlassian meetup

Koios je organizirao još jedan uspješan Atlassian meetup pod nazivom “ČUJ – Četvrtak Uvečer s Jirom.” Nedavni meetup bio je posvećen Jira Product Discoveryju, najnovijem alatu iz Atlassiana namijenjenom za upravljanje proizvodima. Ovaj alat ima za cilj pojednostaviti proces prikupljanja, prioritiziranja i upravljanja idejama u razvoju proizvoda, čime se smanjuje jaz između voditelja projekata i razvojnih timova. Jira Product Discovery osmišljen je kako bi timovima pomogao donositi bolje odluke o proizvodima organiziranjem ideja, povratnih informacija i uvida na jednom mjestu.

Prezentacija Koiosovih konzultanata

Dvoje iskusnih Atlassian konzultanata iz Koiosa, Irena Janjatović i Tomislav Tobijas, vodili su prezentaciju. Irena nam je dala sveobuhvatan pregled značajki softvera, dok je Tomislav ponudio jedinstvenu perspektivu prikazujući kako je koristio Jira Product Discovery u stvarnoj situaciji—projektu renovacije vlastite kuće. Ova praktična demonstracija naglasila je svestranost i učinkovitost alata u upravljanju složenim projektima.

Atlassian event Zagreb

Značajke Jira Product Discoveryja

Jira Product Discovery je alat za prioritizaciju i planiranje koji omogućuje timovima za razvoj proizvoda prikupljanje i organiziranje ideja na jednom mjestu. Podržava izradu prilagođenih, dijeljivih planova koji sve sudionike usklađuju s ciljevima projekta. Ključne značajke uključuju:

Prikupljanje ideja: Prikupljanje i organiziranje ideja za proizvode, povratnih informacija korisnika i zahtjeva za značajkama.
Prioritizacija: Korištenje uvida i podataka za određivanje što izraditi sljedeće.
Prilagođeni pregledi: Izrada i dijeljenje pregleda u formatima poput popisa, boardova ili vremenskih crta kako bi odgovarali različitim potrebama dionika.
Integracija: Lako povezivanje s Jira Softverom kako bi se rad na otkrivanju povezao sa zadacima isporuke.

Community and Networking

Nakon prezentacije, sudionici su imali priliku networkati i razmjenjivati iskustva o Atlassian proizvodima uz pizzu i pića. Ovi meetupi ne služe samo kao platforma za učenje, već i za izgradnju snažne zajednice.

Zašto sudjelovati na Koios Atlassian meetupovima?

Sudjelovanje na Koiosovim Atlassian meetupovima nudi brojne benefite:

Učenje: Steknite uvid u najnovije Atlassian alate i najbolje prakse renomiranih tvrtki u našoj Atlassian mreži.
Umrežavanje: Povežite se s ostalim Atlassian korisnicima i stručnjacima.
Praktične demonstracije: Pogledajte primjenu alata poput Jira Product Discovery u stvarnom svijetu.
Pizza i piće na nas!

Pridružite nam se na našem sljedećem događaju kako biste istražili više o Atlassian proizvodima i postali dio naše rastuće zajednice.

Atlassian meetup u uredu Koiosa