16/10/2024

Zapošljavamo: Otvorene pozicije .NET i Java developera

U Koiosu vjerujemo u transparentnost, autentičnost i izgradnju povjerenja od samog početka. Zato ovo nije tipičan oglas za posao prepun fraza o “dinamičnom okruženju” i “prilikama za osobni rast”. Umjesto toga, nudimo ti izravan uvid u ono što možeš očekivati ako nam se pridružiš kao .NET ili Java developer.

Konkuretna plaća—prilagođena tvojoj razini

Za senior developere, plaća se kreće između 45.000 i 55.000 eura bruto godišnje, dok je za junior developere raspon između 20.000 i 30.000 eura bruto 2 godišnje. No, ovo nije uklesano u kamen—otvoreni smo za prilagodbe ovisno o tvom iskustvu i znanju.

Rad na daljinu—ali naš ured ima “ono nešto”

Da, nudimo rad na daljinu, ali naš ured nije samo mjesto za obavljanje zadataka već i povremenu zabavu. Nećeš požaliti ako s vremena na vrijeme svratiš na partiju biljara, pub kviz ili neki after-work party.

Fleksibilno radno vrijeme—važni su rezultati, ne broj sati

Fleksibilno radno vrijeme je također ono što dajemo zaposlenicima na izbor. Nije nam važno kada radiš, dok god zadaci budu obavljeni na vrijeme i prema očekivanjima. Jesi li ranoranilac ili noćna ptica? Na tebi je da odlučiš.

Širok spektar benefita—više od božićnice

Naravno, tu je božićnica, ali to je samo početak. Trebaš novu opremu? Želiš pohađati tečaj umjetnosti ili razviti neku novu vještinu? Podržavamo te financiranjem i dodatnim resursima.

Izazovni međunarodni projekti—rasti i uči

U Koiosu nećeš samo raditi, nego ćeš napredovati. Kroz osobnu edukaciju, certifikate i rad na izazovnim međunarodnim projektima, surađivat ćeš s vodećim stručnjacima iz industrije koji će ti pomoći u razvoju tvojih vještina i znanja.

Bez praznih fraza—samo stvarne prilike

Preskočit ćemo priču o “dinamičnom radnom okruženju”—sigurni smo da ti je to jasno. U Koiosu je važno da radiš na projektima koji imaju smisla i da te okružuju ljudi koji cijene tvoj trud.

Spreman za prijavu?

Pogledaj otvorene pozicije klikom na poveznice ispod. Radujemo se tvojoj prijavi!

Pridruži nam se u Koiosu. Čekamo tvoju prijavu!